Tematski tramvaji >> ponos GPP-a

 

Kada smo davne 2011. godine prvi puta organizirali Božićnu bajku u osječkom tramvaju, nismo bili svjesni u kakvu se avanturu upuštamo.

Planirali smo tada prevesti 3.500 djece u blagdanskom mjesecu prosincu, te za njih pripremiti neobičnu zabavu u još neobičnijem ambijentu. No planirani broj već je u prvih 10 dana vožnje premašen, pa su hitro uvedene nove linije i mogućnosti rezervacije jer je zainteresiranih bilo puno više od očekivanja.

Do danas, božićne su vožnje postale pravi hit i vozne se karte za ovaj naš prvi projekt tematskog tramvaja, prodaju mjesecima unaprijed.

I tako je sve krenulo! S jakim vjetrom u leđa, krenuli smo u cjelogodišnju organizaciju raznih tematskih tramvaja kao što su karnevalski, uskršnji, tramvaj iz virtualne stvarnosti, te party tramvaj, a za naš 135. rođendan organizirali smo i pravu tajnu večeru u jednom od naših tramvaja. Sve to radimo s velikom ljubavi i željom da javni prijevoz učinimo što interesantnijim kako korisnicima naših usluga, tako i našim klijentima koji su prepoznali pogodnosti oglašavanja u javnom prijevozu. Ovi su tramvaji odlično prihvaćeni ne samo od građana grada Osijeka već i od brojnih posjetitelja iz šire regije, koji su o ovim neobičnim vozilima čuli iz medija.

Iznimno velika posjećenost svih naših tematskih tramvaja veliki je zalog za budućnost, ali isto tako i velika obveza da budemo još bolji i inovativniji u svojim budućim aktivnostima.

USKRSNI TRAMVAJ

PIRATSKI TRAMVAJ

SILVERSTARSKI TRAMVAJ

PARTY TRAMVAJ

NAVIJAČKI TRAMVAJ

VIRTUALNA STVARNOST