juraj_sebalj

EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI 2021. – “Ako već mora biti automobil – neka bude električni!

Kao i svake godine, povodom Europskog tjedna mobilnosti, grad Osijek u suradnji s brojnim partnerima, organizira različite aktivnosti koje potiču na uvođenje i promicanje održivih prijevoznih sredstava. Gradski prijevoz putnika uvijek je partner gradu Osijeku u ovim aktivnostima, a ove godine planiramo promovirati svoju uslugu dijeljenih automobila.

S tim u svezi, 22. rujna 2021. godine, na Trgu A. Starčevića, bit će organiziran event pod nazivom „Ako već mora biti automobil – neka bude električni!“, na kojem ćemo sugrađanima omogućiti probne vožnje električnim automobilima kroz zanimljiv show u društvu poznatog automobilističkog relly vozača Juraja Šebalja.

Deset (10) sretnih parova, koji će biti nasumično odabrani u natječaju organiziranom putem društvenih mreža, moći će iskušati svoje sposobnosti u vožnji poligonom. Vozač će pri tome imati povez na očima, njegov suvozač će ga navoditi u vožnji, a u svemu će ih stalno sa zadnjeg sjedišta, pokušavati omesti JURAJ ŠEBALJ. Par s najboljim prolaznim vremenom osvojiti će najam električnog automobila na 24 sata, dok će svi natjecatelji dobiti majice s potpisom JURAJA ŠEBALJA.

Uvjeti sudjelovanja:

  • 18+ godina
  • posjedovanje vozačke dozvole B kategorije
  • preuzeta aplikacija CCS Flexible Car Sharing dostupnu na Google Play ili App Store na svoj mobilni uređaj – sa sljedećeg linka http://bit.ly/3uoSfGk (pri prvom pokretanju aplikacije unijeti kod Osijek) Za sudjelovanje u igri nije potreban sljedeći korak – registracija!
  • u komentar na FB objavi označiti svog suvozača

Svi posjetitelji eveta imat će priliku u lounge baru uz poligon, okrijepiti se grickalicama i pićem koje su osigurali naši sponzori (Heineken, Jamnica, Hell, Čipi Čips, HEP).

VIDIMO SE na TRGU A. STARČEVIĆA, 22. rujna 2021. u 16:00 sati!!!!