gpp-02112021

Javni poziv za najljepše blagdanski uređeno vozilo u javnom gradskom prijevozu u Osijeku

Donosimo vam izazov s kojim se sigurno još niste susreli, a koji će vašu kreativnost dovesti do maximuma. Nudimo Vam da od jednog vozila javnog prijevoza u Osijeku napravite svoj najljepši blagdanski “izlog” i tako, na vrlo poseban način, stanovnike grada Osijeka, ali i Hrvatske, upoznate sa svojom ponudom koja će ih doslovce „ostaviti bez daha“.
S ciljem da ove blagdane svi zajedno učinimo što posebnijima i drugačijima od dosadašnjih, Gradski prijevoz putnika poziva sve zainteresirane tvrtke, buduće i postojeće klijente, da se prijave za natječaj za blagdansko uređenje vozila po svom izboru (bus-tram).

Prijave su otvorene do 15. studenog 2021. godine.
Građani će biti ti koji će birati najljepše blagdanski uređen i opremljeno vozilo javnog prijevoza u Osijeku (interijer i eksterijer).
Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti sve zainteresirane tvrtke, budući i postojeći klijenti GPP-a, od kojih se očekuje originalno atraktivno blagdanski uređeno vozilo, uz uvjet da uređenje ostane do 6. siječnja 2022. godine.

Za sudjelovanje u ovom projektu, GPP d.o.o. osigurava natjecateljima najatraktivnije oglasne površine na tramvaju ili autobusu (interijer i eksterijer) u trajanju od mjesec dana POTPUNO BESPLATNO.

Pobjednik izbora za najljepše blagdanski uređeno vozilo tram/bus 2021. godine dodatno si osigurava 2 mjeseca GRATIS oglašavanja na istom vozilu (isključivo eksterijer).
ZA ONE KOJI ŽELE VIŠE, nudimo i sljedeće:
– mogućnost produženja (samo eksterijer) po akcijskim cijenama od 10.000,00 kn za naredna 3 mjeseca,
– mogućost produženja (samo eksterijer) po akcijskim cijenama od 60.000,00 kn za narednih 12 mjeseci.
Građani će u periodu od 18. do 31. prosinca 2021. moći glasati i odabrati svog favorita isključivo preko društvenih mreža (Facebook, Instagram), a proglašenje najljepše uređenog vozila biti će 3. siječnja 2022. godine.
Cijeli ovaj jedinstveni događaj zasigurno će popratiti i razni mediji (televizija, radio, Internet portali…), što svima osigurava i dodatnu promidžbu.

Prijave se dostavljaju putem maila; s naznakom „Najljepše blagdanski uređeno vozilo javnog prijevoza u Osijeku“.

Prijava treba sadržavati:
ime tvrtke/obrta/udruge koja sudjeluju u natječaju kontakt osobe za suradnju
vizualizaciju vozila (interijer i eksterijer), sukladno dostavljenim fotografijama vozila (tram/bus)
Ukoliko niste sami u mogućnosti izraditi vizualizaciju vozila, GPP vam nudi mogućnost izrade iste uz naknadu.
Službeni fotograf kojega će angažirati GPP d.o.o. fotografirat će sva uređena vozila, te će ista biti objavljena na društvenim mrežama u galeriji fotografija.

OPĆE SMJERNICE ZA UREĐENJE VOZILA:
vidljivost s ulice
tema odgovara i podudara se s blagdanskim temama
usklađenost boja i stila
kreativnost i inovativnost
bez uvredljivih sadržaja

Blagdanski uređeno vozilo treba biti u prometu najkasnije 6. 12. 2021., a uređenje će se obavljati isključivo vikendom.

VAŠ GPP