Opatijska

Obavijest korisnicima javnog gradskog prijevoza na autobusnim linijama br. 1: Jug II – Kanižlićeva – Vij. Petrove gore i br. 8: Jug II – Bolnica – Jug II

Zbog izvođenja radova na održavanju kolnika državne ceste DC2, Jug II – Ul. Josipa Reihl – Kira u Osijeku, od čv. „Jug II“ Južne obilaznice Osijeka do kružnog raskrižja u Opatijskoj ulici, na dijelu u Opatijskoj ul. i Ul. Josipa Reihl-Kira biti će obustavljen sav promet od 23. do 28. studenog 2023. godine, uz napomenu da će se u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, navedeni radovi odgoditi.

Slijedom navedenog, GPP je u obvezi preusmjeriti obje trase svojih autobusnih linija:

linija 1: Jug II – Kanižlićeva – Vijenac Petrove gore i

liniju 8: Jug II – Bolnica – Jug II prema sljedećem:

u dolascima na Jug II, obilazak zone radova je iz Ul. Josipa Reihl-Kira – lijevo Bakarskom ulicom do kraja, pa desno – Srijemskom ulicom – lijevo u Opatijsku ulicu i dalje po trasi linije. Također i u povratku Linije 1 od Juga II do Kanižlićeve ulice i Vij. Petrove gore koristit će se isti obilazni pravac. U oba smjera na Liniji 1 neće se koristiti autobusno stajalište Trpanjska ulica (oba stajališta). Isto važi i za liniju 8 samo u smjeru dolaska na Jug II.

Planirano vrijeme radova može biti i kraće od navedenog te će se odmah po završetku radova uspostaviti promet po ustaljenim trasama.

Mole se putnici za razumijevanje.

Sve potrebne informacije o izmjenama u prometu mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

  • Prometni ured 228 – 308, 228 – 346
  • Gajev trg           206 – 032