Podvožnjak2

Obavijest putnicima o preusmjerenjima na autobusnim linijama br. 3 i 4 zbog otvaranja podvožnjaka u Ul. sv. L. B. Mandića

U petak 25. kolovoza 2023. godine od 08,00 sati za sav promet otvara se podvožnjak u Ul. sv. L. B. Mandića te se s tim u svezi vraćaju autobusne linije br. 3: ČEPIN 3-4 – MIO – IND. ZONA NEMETIN – TENJA 4-3 i autobusna linija br. 4: BRIJEŠĆE – TENJA 4-3 na ranije ustaljene trase, prema sljedećem:

  • u smjeru Briješća i Čepina sa Gajevog trga prometuje se iz Ulice Hrvatske Republike – Županijska ulica – kružni tok Đakovština – izlaz na Ul. sv. L. B. Mandića i dalje novom prometnicom uz ponovno korištenje autobusnog stajališta Prolaz Josipa Leovića (neposredno nakon izlaska iz kružnog toka na početku Ul. sv. L. B. Mandića)
  • povratak iz Čepina i Briješća je istom trasom prema MIO-u i Tenji, uz ponovno korištenje autobusnog stajališta Đakovština istok (ulaz u Županijsku).

Također obavještavamo putnike koji putuju prema i iz Tenje, da će se umjesto privremenih zamjenskih autobusnih stajališta Ul. I. G. Kovačića istok i zapad u Ul. kralja P. Svačića ponovno koristiti 3 para autobusnih stajališta na ustaljenoj trasi:

  1.      J. Huttlera sjever i jug,
  2.     F. K. Frankopana istok i zapad, te
  3.     J. Reihl-Kira sjever i jug

Sve potrebne informacije o izmjenama u prometu mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

  • Prometni ured 228 – 308
  • Gajev trg           213 – 004.