Obavijest1

Privremena regulacija prometa Vinkovačka ulica

Zbog izvođenja radova na asfaltiranju i uklapanju istočnog kolničkog traka u Vinkovačkoj ulici na dionici od Dunavske do kružnog toka „Đakovština“ s otvorenom dionicom zapadnog kolničkog traka nužna je obustava prometa na prometnoj traci zapadnog kolničkog traka za smjer od juga ka sjeveru (unutarnja prometna traka zapadnog kolničkog traka) i preusmjeravanje na obilazne pravce, prema prometnom elaboratu: Privremena regulacija prometa tijekom izvođenja radova u Ulici Vinkovačka cesta u Gradu Osijeku, broj projekta 30/2023.

S tim u svezi, u vremenskom periodu od srijede 8. studenog od 23:00 sata do petka 10. studenog do 20:00 sati:

  • Privremeno se obustavlja prometni tok za smjer od juga ka sjeveru (unutarnja prometna traka zapadnog kolničkog traka) u Vinkovačkoj ulici na dionici od Dunavske do kružnog toka “Đakovština”;
  • Unutar prethodno navedenog perioda zbog ličenja stropa podvožnjaka Vinkovačka I, obustavlja se u potpunosti promet na dionici ulice Vinkovačka cesta od kružnog toka “Đakovština” do Dunavske ulice od srijede, 08. Studenog od 23:00 sata do četvrtka 09. studenog do 05:00 sati, i od četvrtka, 09. studenog od 23:00 sata do petka 10. studenog do 05:00 sati.