tram-01092021

Privremena regulacija: Tramvajska linija br. 1 – autobusi umjesto tramvaja

Zbog izvođenja radova na demontaži postojećeg i izgradnji novog kolosiječnog sustava u Ulici J. J. Strossmayera na dionici od Svilajske ulice do turbo kružnog toka Osijek-Višnjevac, u vremenskom razdoblju od 21. ožujka do 30. svibnja 2022. godine na predmetnoj će se dionici uspostaviti privremena regulacija prometa sukladno Prometnom elaboratu.
Navedenom privremenom regulacijom prometa tramvajska će linija br. 1 Višnjevac – Zeleno polje biti ukinuta na dionici od okretišta Podgrađe (Dvorac Pejačević) do Višnjevca, te će na predmetnoj dionici umjesto tramvaja voziti autobusi. Presjedanje putnika iz tramvaja u autobus i obrnuto, obavljati će se na privremenom tramvajskom/autobusnom stajalištu pozicioniranom na okretištu Podgrađe (Dvorac Pejačević), uz napomenu da je OBVEZNA VALIDACIJA i u vozilu u kojem se prvotno obavlja vožnja, kao i u vozilu na koje se presjeda, što će se registrirati kao jedna vožnja.

Duž cijele dionice tramvajske linije od okretišta Podgrađe do Višnjevca, autobusi će koristiti postojeća tramvajska stajališta. Polasci tramvaja i autobusa dostupni su na našim mrežnim stranicama na sljedećem linku: https://web.gpp-osijek.com/polasci/.

Detaljni prikaz možete pogledati ovdje.

Tags: No tags