Tramvaji2-min

Obavijest korisnicima tramvajskog prometa

Zbog snimanja i produkcije videa „402 TRESKA: ŠEBALJ vs PERVAN“, koje će se obavljati na dionici tramvajskih linija br. 1 i 2 u Kapucinskoj ulici, dana 30.11. bit će obustavljen tramvajski promet, u periodu od 20:00 do 1:00 sat.

Također, zbog utrke tramvaja, koja je organizirana uoči Dana grada Osijeka, koja će se odvijati na dionici tramvajskih linija br. 1 i 2 u Kapucinskoj ulici, dana 1. 12. bit će obustavljen tramvajski promet u periodu od 16:30 do 18:00 sati.

U oba slučaja, umjesto tramvaja prometovat će autobusi, po privremenim kronološkim polascima, u intervalu od 15 minuta, ustaljenom trasom od Zelenog polja do stajališta Sakuntala. Nadalje će autobus prometovati lijevo Radićevom ulicom – desno Ulica Hrvatske Republike – lijevo Županijska ulica – desno Gundulićeva ulica – desno Rokova ulica – lijevo Strossmayerova i dalje po ustaljenoj trasi u smjeru Višnjevca.

Povratak iz Višnjevca ustaljenom trasom do Rokove ulice – lijevo Gundulićeva ulica – lijevo Županijska ulica – desno Ulica Hrvatske Republike – lijevo Radićeva ulica – desno Europske avenije i dalje ustaljenom trasom do Zelenog polja.

Na tramvajsko liniji 2, od Bikare do Mačkamame po ustaljenim kronološkim polascima prometovat će tramvaji, a na dijelu linije od Mačkamame do Ulice Hrvatske Republike, umjesto tramvaja prometovat će autobusi, uz presjedanje putnika s tramvaja na autobus, na Mačkamami.

Tramvajska stajališta na Trgu A. Starčevića (sjeverna i južna strana za Liniju br. 1, te stajalište za Liniju br. 2 ispred zgrade Županije) privremeno se ukidaju za vrijeme obustave tramvajskog prometa. Putnici za obe tramvajske llinije, koristiti će autobusna stajališta u Ulici Hrvatske Republike.

Tags: No tags