Preusmjerenje A2_190624-1

Obavijest korisnicima javnog prijevoza o preusmjerenju prometa na autobusnoj liniji A 2: UL. HRVATSKE REPUBLIKE – RETFALA

Od srijede, 19. lipnja 2024. godine u sklopu radova na sanaciji kanalizacijskog kolektora koje izvodi tvrtka Vodovod Osijek d.o.o., za promet će se zatvoriti dio Kolodvorske ulice, na dionici od Prenjske do Kozjačke ulice.

Zbog toga je GPP d.o.o. Osijek u obvezi preusmjeriti trasu autobusne linije A2: Ul. Hrvatske Republike – Retfala prema slijedećem:

  • iz smjera Ul. Hrvatske Republike prema Retfali prometuje se obilazno, iz Gundulićeve ul. – desno u Kanižlićevu ul. – lijevo Ulica J.J. Strossmayera – lijevo u Svilajsku ulicu i dalje po trasi linije sve do TC „Portanova“
  • iz smjera Retfale prema Ulici Hrvatske Republike prometuje se istom trasom: iz Svilajske ulice – desno Ulica J.J. Strossmayera – desno u Kanižlićevu ulicu – lijevo u Gundulićevu ulicu i dalje po trasi linije.

U oba smjera na predmetnoj liniji se ukidaju 3 para autobusnih stajališta: Jahorinska ul. sjever i jug, Psunjska ul. sjever i jug te Kolodvorska ul. istok i zapad te se umjesto njih uvode zamjenska stajališta: Ružina ul. i Ul. A. Kanižlića, Kolodvorska ul. sjever i jug u Strossmayerovoj ulici i Svilajska ul. sjever i jug u Strossmayerovoj ulici.

Ovakva regulacija je privremena, do završetka planiranih radova u ovoj fazi radova, ili do nove obavijesti.

Mole se putnici za razumijevanje.

Sve potrebne informacije o izmjenama u prometu mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

Prometni ured   228 – 308

Gajev trg             213 – 004