PetroveGore

Obavijest korisnicima javnog prijevoza o privremenoj regulaciji prometa na autobusnim linijama A 1: JUG II – KANIŽLIĆEVA – OPUS ARENA – VIJ. PETROVE GORE i A 2: UL. HRVATSKE REPUBLIKE – RETFALA

Od 20. svibnja 2024. godine zbog nastavka izvođenja radova VODOVOD-OSIJEK d.o.o. na rekonstrukciji i izgradnji vodoopskrbne mreže i sustava odvodnje u Sljemenskoj ulici od Čvrsničke ulice do Ul. Učka, u sklopu projekta “Osijek 4”, GPP je u obvezi privremeno preusmjeriti trasu svoje autobusne linije A 1: Jug II – Kanižlićeva – OPUS arena – Vij. Petrove Gore prema slijedećem:

  • iz smjera Gajevog trga u dolasku na Vij. Petrove gore prometuje se obilazno, iz Sljemenske ulice – desno Čvrsničkom – lijevo Psunjskom – lijevo Dalmatinskom ulicom do kraja – novoizgrađenom spojnom cestom na Vij. Petrove gore.
  • iz smjera Vij. Petrove gore prema Gajevom trgu i Jugu II prometuje se istim putem, obilazno – novoizgrađenom spojnom cestom u Dalmatinsku ulicu – desno Psunjskom – desno Čvrsničkom – lijevo Sljemenskom ulicom i dalje po ustaljenoj trasi linije

Na obilaznoj trasi, u Psunjskoj ulici uvode se dva nova privremena autobusna stajališta u oba smjera: Psunjska ulica sjever i Psunjska ulica jug.

Ovaj par stajališta će se od početka navedene regulacije početi koristiti i na autobusnoj liniji A 2: Ulica Hrvatske Republike – Retfala.

 

Ovakva regulacija je snazi do završetka planiranih radova.

Mole se putnici za razumijevanje.

Sve potrebne informacije o izmjenama u prometu mogu se dobiti na sljedećim brojevima telefona:

Prometni ured   228 – 308

Gajev trg             213 – 004