Jug2

Obavijest putnicima autobusnih linija br. 1, 3, 4, 7, 8 i tramvajske linije br. 2

Obavještavamo korisnike javnog gradskog prijevoza da će se u subotu 01. lipnja 2024. od 10 do 13 sati zbog zatvaranja prometa na dionicama na kojima će se održavati utrka građana „KRUG ZA JUG“, izmijeniti trase prometovanja autobusnih linija koje prolaze Opatijskom, Umaškom i Divaltovom ulicom te Ulicom J. R. Kira.

Izmijenjene trase prometovanja navedenih linija su sljedeće:

Autobusna linija 1: JUG II – KANIŽLIĆEVA – OPUS ARENA – VIJ.PETROVE GORE

Iz smjera Gajevog trga vozi se ustaljenom trasom Vukovarskom do Svačićeve gdje je izlaz putnika na stajalištu Banjalučka ul. Okretište je u kružnom toku Rosinjača. Polazno stajalište je Banjalučka ulica, te Svačićevom do Vukovarske i dalje ustaljenom trasom. Autobusna stajališta u Divaltovoj, Kirovoj, Opatijskoj i Umaškoj ulici neće biti u funkciji.

Autobusna linija 3: ČEPIN 3-4 – MIO – IND. ZONA NEMETIN – TENJA 4-3  i linija 4: BRIJEŠĆE – TENJA 4-3

Iz smjera Čepina i Briješća u smjeru Tenja, kao i u povratku iz Tenje prema Briješću i Čepinu, vozi se skraćenom trasom Vukovarskom – desno Svačićevom i dalje ustaljenom trasom. Autobusna stajališta u paru na Vukovarskoj ulici (Ul. J. Huttlera), Huttlerovoj ulici (Ul. F. K. Frankopana) i Divaltovoj ulici (Ul. J. Reihl – Kira), neće biti u funkciji.

Autobusna linijia 7: DRINSKA – USKE NJIVE – DRINSKA

Iz smjera Uskih njiva prometuje ustaljenom trasom do Svačićeve – kružni tok Rosinjača – Svačićevom -lijevo Vukovarskom i dalje ustaljenom trasom. Autobusna stajališta u Divaltovoj ulici (Ul. J. Reihl – Kira), Huttlerovoj ulici (Ul. F. K. Frankopana) i Vukovarskoj ulici (Ul. J. Huttlera), neće biti u funkciji.

Autobusna linija 8: JUG II – BOLNICA – JUG II

Iz smjera bolnice prometuje ustaljenom trasom Huttlerovom – desno Vukovarskom – lijevo Svačićevom gdje je izlaz putnika na stajalištu Banjalučka ul. Okretište je u kružnom toku Rosinjača. Polazno stajalište je Banjalučka ulica, dalje – Svačićevom – desno Vukovarskom – MIO (okretanje kod MIO) i dalje ustaljenom trasom do bolnice. Autobusna stajališta u Huttlerovoj ulici (Ul. F. K. Frankopana), Kirovoj ulici, Opatijskoj ulici, Umaškoj i Divaltovoj ulici (Kruna) te HEP -Toplana, neće biti u funkciji.

Tramvajska linija 2 (prometuju autobusi): BIKARA – TRG Lj. GAJA – UL. HRVATSKE REPUBLIKE

Iz smjera Mačkamame prometuje se ustaljenom trasom – Divaltovom – desno Svačićevom – gdje je izlaz putnika na stajalištu Banjalučka ul. Okretište je u kružnom toku Rosinjača. Polazno stajalište je Banjalučka ulica, dalje – Svačićevom – lijevo Divaltovom i dalje po trasi linije do Gajevog trga.

Autobusna stajališta u paru na Divaltovoj ulici (Kirova, Srijemska, Ledine i Umaška ) neće biti u funkciji.

Po završetku utrke sve navedene linije prometuju po ustaljenim trasama.