Prethodno savjetovanje i izvješće2023.

Prethodno savjetovanje i izvješće2022.

Prethodno savjetovanje i izvješće2021.

Prethodno savjetovanje i izvješće2020.

SUSTAV DIJELJENIH BICIKALA
Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 28.05.2020. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.
R.Br. Predmet Link

GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI TRAMVAJSKE PRUGE I TRAMVAJSKIH STAJALIŠTA
Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 19.02.2020. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.
R.Br. Predmet Link

GORIVO
Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 05.05.2020. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.
R.Br. Predmet Link

Prethodno savjetovanje i izvješće2019.

USLUGA STRUČNOG NADZORA I KOORDINATORA II ZAŠTITE NA RADU KOD IZVOĐENJA GRAĐEVINSKO OBRTNIČKO INSTALATERSKIH RADOVA NA MODERNIZACIJI TRAMVAJSKE PRUGE U GRADU OSIJEKU
Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 10.01.2019. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.
R.Br. Predmet Link

ELEKTROMONTERSKI I GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI I IZGRADNJI ISPRAVLJAČKIH STANICA; MODERNIZACIJA KONTAKTNE MREŽE I IZGRADNJA PODZEMNE KABELSKE MREŽE
Obavijest o prethodnom savjetovanju sa zainteresiranim gospodarskim subjektima za pripremu i provedbu postupka javne nabave “Elektromonterski i građevinski radovi na modernizaciji i izgradnji ispravljačkih stanica; modernizacija kontaktne mreže i izgradnja podzemne kabelske mreže”
R.Br. Predmet Link

GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI TRAMVAJSKE PRUGE I TRAMVAJSKIH STAJALIŠTA GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI TRAMVAJSKE PRUGE I TRAMVAJSKIH STAJALIŠTA GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI TRAMVAJSKE PRUGE I TRAMVAJSKIH STAJALIŠTA
Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 26.11.2019. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni. Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 26.11.2019. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni. Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena 26.11.2019. u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.
R.Br. Predmet Link

ELEKTROMONTERSKI I GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI I IZGRADNJI ISPRAVLJAČKIH STANICA; MODERNIZACIJA KONTAKTNE MREŽE I IZGRADNJA PODZEMNE KABELSKE MREŽE ELEKTROMONTERSKI I GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI I IZGRADNJI ISPRAVLJAČKIH STANICA; MODERNIZACIJA KONTAKTNE MREŽE I IZGRADNJA PODZEMNE KABELSKE MREŽE ELEKTROMONTERSKI I GRAĐEVINSKI RADOVI NA MODERNIZACIJI I IZGRADNJI ISPRAVLJAČKIH STANICA; MODERNIZACIJA KONTAKTNE MREŽE I IZGRADNJA PODZEMNE KABELSKE MREŽE
Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni. Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni. Obavijest o prethodnom savjetovanju je objavljena u EOJN RH. Tijekom trajanja prethodnog savjetovanja zainteresirani gospodarski subjekt može putem EOJN RH dostaviti naručitelju svoje primjedbe i prijedloge u vezi s informacijama i dokumentacijom koji su objavljeni.
R.Br. Predmet Link